Programmets huvudfönster

Om Kaspersky Password Manager är låst har du inte åtkomst till dina data. Det här innebär att programmets huvudfönster visar ett fält för att mata in huvudlösenordet, knappen Lås upp och länken Har du glömt huvudlösenordet?

I programmets huvudfönster kan du:

Layout och kontroller i programmets huvudfönster

Avsnitten för Alla poster, Favoriter, Konton, Bankkort, Dokument, Adresser, och Anteckningar och Autentiserare i den vänstra delen av huvudprogrammets fönster ger snabbtillgång till din data. I den högra delen kan du visa, lägga till, redigera, radera och organisera dina data.

Du kan använda sökfältet i övre högra delen av huvudprogrammets fönster för att söka efter data i valvet.

Du kan använda knapparna i programmets huvudfönster för att utföra följande åtgärder:

Låsa Kaspersky Password Manager.

Kontrollera lösenordsskydd.

Återställ sorteringsordning för posterna.

Lägg till poster.

Växla till listvy.

Växla till brickvy.